CQCQ.dk

 DFDS-telegrafisternes hjemmeside

 

 

Det er med sorg jeg må meddele, at min gode kammerat og tidligere kollega Jens T Lauritsen er afgået med døden den 4. juni 2018 efter mange års sygdom, kort tid før har ville være fyldt 66 år.

Jeg har kendt Jens siden vores skoletid på Svendborg Navigationsskole, hvor vi gik i samme klasse i 1972. Derefter har vi stort set, holdt kontakten ved lige igennem de mange år siden skoletiden.

Jeg har mange minder fra vores tid sammen i rederiet DFDS, hvor jeg havde den ære at sejle sammen med ham på både ms" England" og ms "Winston Churchill" og vil aldrig glemme det gode humør han altid havde, og den latter han kunne sætte op, og hans kommentar "skal vi ha noget saft". Det gav ham også tilnavnet "Jens Saft", som jeg tror at en stor del af Englands og Winstons besætning kendte ham under.

Jens startede i rederiet DFDS i 1974 og sejlede der i nogle år indtil han kom ind i Handelsflådens Velfærdsråd, hvor han også var nogle år. Derefter på kontor ved Vognmandsruten, indtil den lukkede på grund af Storebæltsbroen. Derefter arbejde han som skibshandler ved Ove Wrist i Svendborg, indtil de lukkede kontoret i Svendborg.

Jens var de sidste år meget syg, og min medfølelse går til hans hustru Inge Merete Larsen, der i den sidste svære periode var til enorm hjælp for Jens.

Jens vil blive savnet, men vi har da heldigvis de mange gode minder.

Æret være hans minde

Ole Bryder