CQCQ.dk

 DFDS-telegrafisternes hjemmeside

 

 

 

Eigil Isholt (indlæg fra Paludan)

Vor gode ven gennem ca. 40 år radiotelegrafist Eigil Isholt er ikke mere.

Eigil døde på Esbjerg Centralsygehus den 17. januar 2003, hvor han måtte give op for en ondartet kræftsygdom.

Eigil har i mange år sejlet som radiotelegrafist med DFDS kun afbrudt et par år, hvor han drev en smørrebrødsforretning i Strandbygade i Esbjerg. De seneste år sejlede Eigil med Dana Anglia, indtil radiotelegrafien måtte vige for satellitterne.

Som 58-årig stod Eigil nu for første gang i sit liv uden arbejde i længere tid. Han manglede endnu et par år til han kunne overgå til efterløn. Han blev i den periode udsat for mærkværdige aktiverings indslag fra Arbejdsformidlingen. Eigil havde for eksempel meldt sig til et kursus i data, men der var ikke tilslutning nok. I stedet blev han tilbudt (tvunget) på et kursus i alternativ behandling, hvilket Eigil dog tog med en god portion af sin lune humor.

Vi vil alle huske Eigil som en god kollega, der med sin stille humor og jyske lune altid var behagelig at være samme med både i arbejdet og som privatmenneske.

Eigil kan nu ikke længere være en af ”Tordenskiolds Soldater” til vor årlige julefrokost, som fra starten blev et fast punkt i hans kalender. Vi vil alle savne ham

Æret være hans minde.